Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek - Sorozatok

Filmeket és sorozatokat fogunk veletek ismertetni, nélhol direkt letöltésekkel fűszerezve. Mindegyik filmhez és sorozathoz mellékelünk előbb-utóbb letöltési lehetőséget, ezért érdemes többször visszalátogatni. Kellemes időtöltést kívánunk neked.

Goldenblog verseny

Utolsó kommentek

Archívum

prince 1.jpg

Perzsia hercege: Az idő homokja 
(Prince of Persia: The sands of time)

 

A Perzsia hercege: Az idő homokja (Prince of Persia: The Sands of Time) egy 2010-es amerikai fantasztikus kalandfilm Jake Gyllenhaal és Gemma Arterton főszereplésével.

A filmadaptáció a 2003-as Prince of Persia: The Sands of Time videojáték címét viseli, mivel elsődlegesen azon alapszik, de tartalmaz elemeket a Sands of Time trilógia többi részéből is. (Warrior Within és The Two Thrones) A film elkészítésében részt vett a Prince of Persia sorozat megalkotója, Jordan Mechner is, aki forgatókönyvírói, illetve produceri feladatokat vállalt magára.

prince 2.jpg

Perzsia uralkodója az igazságos Sharaman király. Két fia Tus és Garsiv herceg, azonban egy árva fiú, Dastan bátorságát látva őt is maga mellé veszi. Tizenöt évvel később a három herceg és nagybátyjuk Nizam a perzsa hadsereggel Alamut városa alá érkezik. Úgy tudják, Alamut vasfegyvereket ad el Perzsia ellenségeinek, ezért Tus herceg úgy dönt megtámadják a szent várost. Dastan bár nem támogatja az ötletet, de beletörődik fivére döntésébe. A perzsa hadsereg másnap megostromolja Alamutot, ám kemény ellenállásba ütközik. Dastan, hogy elkerülje a vérfürdőt, oldalról meglepetésszerűen támadja meg Alamut egyik bástyáját. Beengedi a perzsákat, így kerülve el a mészárlást. Tamina, Alamut uralkodója, látva a vereséget, utasítja az egyik katonáját, hogy vigyen el egy díszes tőrt a városból, és helyezze azt biztonságba. A harc hevében azonban Dastan legyőzi a katonát, és elveszi tőle a tőrt. Tus, Garsiv és Nizam a palotában találkozik Tamina hercegnővel. Tus herceg házasságot javasol, hogy megbékítse Alamutot; Tamina vonakodik, ám látva az éppen belépő Dastan oldalán a tőrt, végül elfogadja az ajánlatot.

prince 3_2.jpgSzerep            Színész           Magyar hang
Dastan      Jake Gyllenhaal        Csőre Gábor 
Tamina      Gemma Arterton        Pikali Gerda
Nizam         Ben Kingsley         Végvári Tamás
Amar sejk    Alfred Molina        Gesztesi Károly
Tus             Richard Coyle        Csernák János
Garsiv          Toby Kebbell            Nagy Ervin
Seso          Steve Toussaint     Galambos Péter

Letöltés:
Rész első fele Link
Rész második fele Link

Címkék: idő prince homok herceg perzsia tőr tamina Dastan nizam

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://free-movies.blog.hu/api/trackback/id/tr54684350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása