Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek - Sorozatok

Filmeket és sorozatokat fogunk veletek ismertetni, nélhol direkt letöltésekkel fűszerezve. Mindegyik filmhez és sorozathoz mellékelünk előbb-utóbb letöltési lehetőséget, ezért érdemes többször visszalátogatni. Kellemes időtöltést kívánunk neked.

Goldenblog verseny

Utolsó kommentek

Archívum

sherlock 2.jpg

Sherlock Holmes 2: Árnyjáték
(A Game of Shadows)

A Sherlock Holmes: Árnyjáték egy amerikai akciófilm, amelyet Guy Ritchie rendez. A film producerei Joel Silver, Lionel Wigram, Susan Downey és Dan Lin. Ez a 2009-es film folytatása, ami Sir Arthur Conan Doyle által kitalált karakteren alapul. A forgatókönyvet Kieran Mulroney és ifj. Michele Mulroney készítette.

A világ leghíresebb és legokosabb magándetektívje (Robert Downey Jr.) visszatér - és vár rá néhány nagy meglepetés. Végre emberére akad, nyomába eredhet annak a zseniális bűnözőnek, aki mindarra képes, amire ő csak a rossz szolgálatában. Moriarty professzor (Jared Harris) lelkiismeret-furdalás nélkül követi el a legvadabb bűntényeket. Ha érdekei úgy kívánják, még az osztrák koronaherceget is képes meggyilkolni.
Miközben Watson (Jude Law) az esküvőjére készül, társa nyakig merül az ügybe, és nemcsak a doktort, hanem saját, szintén zseniális bátyját (Stephen Fry) és egy gyönyörű, de veszélyes jósnőt (Noomi Rapace) is magával ránt. Egész Európán keresztül folyik az üldözés, és a professzor egy lépéssel mindig előttük jár.

Szereplő(k): 
Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes)
Jude Law (Dr. John Watson)
Jared Harris (Moriaty professzor)
Noomi Rapace (Sim)
Rachel McAdams (Irene Adler)
Kelly Reilly (Mary Morstan)
Geraldine James (Mrs. Hudson)
Stephen Fry (Mycroft Holmes)

Címkék: Guy Árnyjáték Sherlock Ritchie Holmes Robert Downey Jude Law Jared Harris Dr. John Watson Mycroft Shadows

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://free-movies.blog.hu/api/trackback/id/tr704686386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása