Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek - Sorozatok

Filmeket és sorozatokat fogunk veletek ismertetni, nélhol direkt letöltésekkel fűszerezve. Mindegyik filmhez és sorozathoz mellékelünk előbb-utóbb letöltési lehetőséget, ezért érdemes többször visszalátogatni. Kellemes időtöltést kívánunk neked.

Goldenblog verseny

Utolsó kommentek

Archívum

Sherlock 1.jpg

Sherlock Holmes (2009)

A Sherlock Holmes 2009-ben bemutatott amerikai–német koprodukcióban készült akciófilm Guy Ritchie rendezésében.

Londonban 1891-et írunk, Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) és Dr. John Watson (Jude Law) épp versenyt futnak egy templom felé, hogy megállítsanak egy sorozatos rituális gyilkost, Lord Blackwoodot (Mark Strong), aki már öt lánnyal végzett. Az utolsó pillanatban sikerül is megállítaniuk a gyilkosságot. Lestrade felügyelő (Eddie Marsan) és rendőrei a helyszínre érkezve letartóztatják Blackwoodot. Három hónappal később Blackwood halálbüntetést kap, utolsó kívánságként pedig Holmest akarja látni, aki meg is látogatja. Figyelmezteti a detektívet, hogy még hárman meg fognak halni, ami a világ megváltozását fogja okozni. Blackwoodot ezután felakasztják és Watson által halottnak nyilvánítják.

Holmes egy nap meglepetésben részesül, amikor is a Baker Street-i otthonába látogatója érkezik Irene Adler (Rachel McAdams), a hivatásos tolvaj és korábbi szerető személyében, aki megkéri, keressen meg egy eltűnt személyt, egy bizonyos Reordant. A távozása után Holmes okosan és óvatosan követi a hölgyet, így megismeri a titokzatos munkaadóját. A titokzatos embertől megtudjuk, hogy ez a Reordan a kulcs Blackwood tervéhez.

Három nappal később Blackwood sírkövét belülről lerombolták, ami a feltámadására utal. Reordant megtalálják Blackwood koporsójában holtan. A temetőőr pedig azt állítja, hogy látta Blackwoodot távozni a helyszínről. A nyomokat követve Holmes és Watson megtalálják Reordan otthonát és felfedezik a kísérleteit, kutatásait, melynek a célja a tudomány és mágia egyesítése volt. Később Holmes megjelenik a Négy Rend Templomában, ahol megismeri a titokzatos társaságot. A vezetőjük, Sir Thomas (James Fox), és a belügyminiszter Lord Coward (Hans Matheson) megkérik Holmest, hogy állítsa meg Blackwoodot, az egykori tagját a Rendnek. Azonban Sir Thomas és rajta kívül más emberek a Rendből rejtélyesen meghalnak - Blackwood mágiája által, így feltételezve, hogy mindent ő irányít. Terveket szövöget Britannia megbénítására, majd ki akarja terjeszteni az Egyesült Államokra is hatalmát egy polgárháború segítségével. Lord Coward pedig mindvégig Blackwood szövetségese volt...

Szereplő(k)
Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes)
Jude Law (Dr. John Watson)
Rachel McAdams (Irene Adler)
Mark Strong (Lord Blackwood)
Kelly Reilly (Mary Morstan)
Eddie Marsan (Lestrade felügyelő)
James Fox (Sir Thomas Rotheram)
William Hope (John Standish)
Geraldine James (Mrs Hudson)
Oran Gurel (Reordan)
William Houston (Clarky kapitány)
James A. Stephens (Philips kapitány)
Clive Russell (Tanner kapitány)
Robert Maillet (Kotró)

Címkék: film siker 2009 mágia holmes nyomozó sherlock lord watson London 1891 Guy blackwood lestrade Ritchie

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://free-movies.blog.hu/api/trackback/id/tr454685835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása